Den nyeste Sea-Doo GTI-plattformen omdefinerer måten du bruker og setter pris på vannscootere.

Stor badeplattform
Badeplattformen er nå flatere, mer stabil og mer behagelig, og den er ideell for ombordstigning, avslapping og prepping for slepesport. Lag dessuten enda mer plass ved å fjerne baksetet.

Raskt. Enkelt. Sikkert.
Ekstra oppbevaring er mulig med det hurtigfestende LinQ-systemet. Det sørger for enkel festing av en bensinkanne eller en kjøleboks bak på vannscooteren med to praktiske, integrerte festepunkter.

Polytec GEN 2-skrogmaterial
Dette robuste materialet som nå er i andre generasjon, reduserer vekten til vannscooteren for å gi topp ytelse og effektivitet, og gjør den enkel å dra med de fleste biler. Pluss at fargen gjør den mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

Vanntett telefonrom
Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port sørger for at enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klare til bruk – oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.

Større oppbevaringsrom foran
Den største oppbevaringsplassen i sin kategori (152 l) gir god plass til mye utstyr.

Sport og eco
Velg hvordan du vil at kraften skal leveres takket være forskjellige kjøremoduser som Sport og ECO.

Closed-loop cooling system (CLCS)
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Intelligent brems og revers (iBR)
Det Sea-Doo-eksklusive iBR-systemet gir muligheten til å stoppe raskere. Det er anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre sikkerheten, og er nå i sin tredje generasjon. Føreren kan med begge hendene på styret bevege seg forover, nøytral og i revers for stabil og sikker manøvrering i lav fart.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern