I tillegg til de nyeste fordelene ved Sea-Doo GTI-plattformen, kan du erfare enda mer komfort med stige for å gå ombord, tursete, variabel trim og valgfri Bluetooth-lyd for dager med familieglede.

Bluetooth premium lydsystem
Kjør i takt med din egen musikk med BRPs 100 W premium lydsystem. Med et sveip med fingeren kan du frembringe ønsket rytme og takt med bransjens første fabrikkmonterte, komplett vanntette og helintegrerte Bluetooth‡-lydsystem. Med fjernkontrollpanelet på venstre høyttaler kan du raskt og enkelt endre sanger og volum.

Tilpasningsdyktig. Komfortabel. Grensesprengende
Svømmeplattformen er nå flatere, mer stabil og mer behagelig, og den er ideell for ombordstigning, avslapping og prepping for slepesport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

Raskt. Enkelt. Sikkert.
Ekstra oppbevaring bak er nå mulig med det hurtigfestende LinQ-systemet. Det sørger for enkel festing av en bensinkanne, en bag, en kjøleboks og mer bak på vannscooteren med to praktiske, integrerte festepunkter.

Polytec GEN 2-skrogmaterial
Dette robuste materialet som nå er i andre generasjon, reduserer vekten til vannscooteren for å gi topp ytelse og effektivitet, og gjør den enkel å dra med de fleste biler. Pluss at fargen gjør den mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

To motoralternativer
Velg mellom en av to velprøvde Rotax-motorer som alle gir pålitelighet, morsom ytelse og drivstofføkonomi: 1630 ACE 130 & 170. Utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologi.

Større oppbevaringsrom foran
Den største oppbevaringsplassen i sin kategori* (152 l) gir god plass til mye utstyr.

Sport og eco
Velg hvordan du vil at kraften skal leveres takket være forskjellige kjøremoduser som Sport og ECO.

Ekstra funksjoner
Denne modellen leveres som standard med et variabelt trimsystem (VTS), en stige for ombordstigning, ekstra målefunksjoner (drivstofforbruk, klokke) og en hastighetsregulatormodus.

Closed-loop cooling system (CLCS)
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern