Den ultimate løpsinspirerte vannscooteren kombinerer kraft, manøvrering og kontroll som ingenting annet på vannet.

Kontroll uten sidestykke 
Hver tur presser grensene med det nye T3-R-skrogdesignet. Deep-V-design med genial oppmerksomhet på detaljer og unik Shark Gill-design muliggjør klassens beste akselerasjon og presis full gasskontroll under alle forhold.

Rotax 1630 ACE-motor
Kompressorladet med ekstern intercooler, Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien leverer høy effektivitet og forbløffende akselerasjon. Dette er den raskeste fabrikkproduserte vannscooteren som finnes, og akselererer 0-80 km/t på under 3 sek.

Ergolock-R
Omhyggelig skulpturert ergonomi låser rytter og vannscooter til perfekt konsert for høyoktane ytelsesoppdrag takket være justerbar baksete for ekstra støtte, klebrig sitteflate foran og dype knelommer.

Klar for racing
Nytt avrundet design for overlegen komfort. Racing-inspirert lavtliggende design maksimerer førerens påvirkningsevne for overlegen håndtering.

Variabel trim med startkontroll
Få mer kontroll med ditt eksklusive smartbrems- og reverssystem (iBR), og mer moro hvor enn du går med BRP bærbare lydsystem. Legg til pakken for lagringsplass foran for å ta Med rask tilgang til Variabelt Trim System (VTS) på styret kan manøvreringsegenskapene finjusteres etter egne preferanser, forholdene og antall passasjerer. Pluss styreaktivert launch-control som leverer perfekt kontrollert akselerasjon.

Closed-loop cooling system (CLCS)
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Intelligent brems og revers (iBR)
Det Sea-Doo-eksklusive iBR-systemet gir muligheten til å stoppe raskere. Det er anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre sikkerheten, og er nå i sin tredje generasjon. Føreren kan med begge hendene på styret bevege seg forover, nøytral og i revers for stabil og sikker manøvrering i lav fart.

Bred digital skjerm
Den 19 cm brede digitale skjermen gir førerne en forbedret brukeropplevelse når de går gjennom moduser og finner kjøretøyinformasjon. Den har også en automatisk nedblendende bakbelysning som sikrer høy synlighet i ethvert lys. Det større skjermområdet gir bedre synlighet når du kjører.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern