Ski-Doo - 2023

Ski-Doo - 2023

Helt siden J.-A. Bombardier grunnla selskapet i 1942, har vårt navn vært synonymt med kvalitet og kreativitet. I dag holder mer enn 5500 ansatte denne ånden levende i alle våre fritidskjøretøyer og produkter.

Summit SP

Summit snøscootere kombinert med bransjeledende Rotax-ytelser leverer dynamiske ytelser og umiddelbar respons i teknisk vinterterreng

Fra196 400,-

Les mer

Summit X Expert

Summit snøscootere kombinert med bransjeledende Rotax-ytelser leverer dynamiske ytelser og umiddelbar respons i teknisk vinterterreng

Fra217 700,-

Les mer

Summit Edge

Når vinteren får deg til å presse litt hardere, kan du utforske litt dypere. Summit Edge 2023 er svaret. Edge er bygget på den nye REV Gen5-plattformen, og gjør fjellklatring, tregrenser eller åpne pudderområder mer episke med sine hurtige, uanstrengte manøvreringsegenskaper og vanedannende Rotax-krefter.

Fra206 500,-

Les mer

Summit NEO

Full servering av Summit dypsnø-moro i en middels stor snøscooter som er perfekt for nybegynnere, mindre kjørere eller de som er ute etter en mindre skremmende tur til en fornuftig pris.

Fra102 500,-

Les mer

Summit NEO PLUS

Summit Neo+ er basert på den samme filosofien som Neo, med riktig størrelse på ergonomi, men med 15 flere hestekrefter, et bredere belte og litt mer komfort, som kjørere vil sette pris på uansett dyktighet – spesielt når deres selvtillit og evner vokser.

Fra111 200,-

Les mer

Freeride

Freeride er en snøscooter med gode egenskaper for dyp snø, og som er bygget for førere som tenker stort og ikke ser seg tilbake. Med evnen til store dykk og hopp og som takler det mest krevende terreng som en fører tør å utforske, finnes det ingen som overgår dette denne vinteren.

Fra215 900,-

Les mer

Renegade X-RS

2023 Renegade X-RS leverer løpsprøvd ytelse til kjørere som har til hensikt å dominere hver eneste kjøretur. Med den nye REV Gen5-plattformen som gir enestående ytelse og kontroll, er hver eneste løype klar til å bli erobret.

Fra212 300,-

Les mer

Renegade X-RS Competition Package

Prøv de mest hardføre crosscountry-løypene med den velprøvde 600R E-TEC-ytelsen, styring med presisjon og konkurranseklare funksjoner, og med Renegade X-RS Competition Package vil konkurrentene bare se snøføyken etter deg.

Fra179 400,-

Les mer

Renegade Adrenaline

Hvis det normale er kjedelig, er 2023 Renegade Adrenaline løsningen. Den gir spenning på hver eneste tur, og med imponerende kraft og umiddelbare hurtighet blir vinteren noe utenom det vanlige.

Fra159 600,-

Les mer

Renegade Sport

2023 Ski-Doo Renegade Sport er snøscooteren som takler alt når det gjelder presise løypeegenskaper, morsomme motor ytelser og høy kjørekomfort – og alt til en rimelig pakkepris for den avanserte REV Gen4-plattformen.

Fra128 400,-

Les mer

MXZ X-RS

Den førsteklasses snøscooteropplevelsen på løypene, 2023 MXZ X-RS, fortsetter å heve innsatsen i ren løype-ytelse med den helt nye REV Gen5-plattformen, som leverer forbedrede ytelser og kontroll overalt hvor du berører snøen.

Fra196 000,-

Les mer

MXZ Sport

Den responsive håndteringen og den smile-genererende kraften til 2023 MXZ Sport leverer episke vinter øyeblikk hele sesongen, og gjør det til en budsjettvennlig pris

Fra125 700,-

Les mer

MXZ NEO

Hver eneste bit av den enorme morofaktoren som finnes i MXZ-familien, bygget i en kompakt scooter med egenskaper som er perfekt tilpasset for mindre mennesker eller nye kjørere, til en god pris.

Fra94 500,-

Les mer

MXZ NEO PLUS

MXZ Neo+ er basert på samme filosofi som Neo, med riktig størrelse på ergonomien, men har 15 flere hestekrefter, mer aggressivt belte og et par ekstra komfortfaktorer kjørere på alle dyktighetsnivå vil sette pris på – spesielt når deres selvtillit og evner vokser.

Fra 103 100,-

Les mer

Grand Touring Sport

For førere som ønsker stilig komfort hele veien, enkel manøvrering, velkjent pålitelighet og god valuta for pengene, er det ingen grunn til å lete videre. Svaret er Ski-Doo Grand Touring Sport - bygget på den smidige REV Gen4-plattformen med Rotax ACE-motorer.

Fra143 500,-

Les mer

Backcountry X-RS

Fra ekstremt terreng til racing-testede løypeytelser presser Backcountry X-RS selve definisjonen av en 50-50 crossover-snøscooter. Den gjør at hver tur kan gå fra teknisk dyp puddersnø til å hardkjøre på stiene på et øyeblikk.

Fra209 300,-

Les mer

Backcountry

Utpekt som vinterens høydepunkt har 2023 Ski-Doo Backcountry en kombinasjon av presise løypeegenskaper med dypsnøferdigheter som lar kjøreren utforske terrenget langt utenfor løypene.

Fra180 400,-

Les mer

Backcountry Sport

Backcountry Sport er en 50-50 crossover snøscooter fullpakket med avansert teknologi til en budsjettvennlig pris. Den kompromisser ikke på noe når det gjelder kjørekvalitet, spenning og bekvemmelighet, og alt er pakket inn i en snøscooter som er like enkel å kjøre som den er å eie.

Fra143 200,-

Les mer

Expedition SE

2023 Ski-Doo Expedition SE er stedet der luksuriøs komfort og robuste egenskaper treffes med god kjemi. Den er basert på den avanserte REV Gen4-plattformen og er full av behagelig egenskaper kombinert med nytte-orienterte komponenter som utgjør en bemerkelsesverdig allsidig snøscooter både i og utenfor løypene.

Fra244 100,-

Les mer

Expedition LE

Med alle fordeler for føreren som liker å utfordre terrenget utenfor løypene, premium touring og med en “ikke redd for å bli skitten på støvlene”-holdning, er den REV Gen4-baserte Expedition LE antageligvis den mest allsidige snøscooteren i bransjen.

Fra190 700,-

Les mer

Expedition Xtreme

Expedition Xtreme er klar til å ta av så snart den er ferdig med jobben, og leverer robust terreng-egenskaper med førsteklasses løypehåndtering for å gi kjøreren eksepsjonelle egenskaper og ytelse uansett hvor hen beveger seg.

Fra214 300,-

Les mer

Expedition Sport

Expedition Sport kombinerer smidig og presis manøvrering med bransjeledende nytte-egenskaper som standard tilhengerfeste, romslig lastekapasitet, en blanding av nytte- og komfortfokusert fjæring og oppdaterte, effektive Rotax-motorer.

Fra172 300,-

Les mer

Skandic LE

2023 Skandic LE leverer hardtarbeidende effektivitet til kjørere som trenger det. Godt egnet til terrengkjøring med stor slepekapasitet for å få alt du trenger til jobbstedet. Eksepsjonelle kraftalternativer og håndtering lar deg gjenoppdage hvorfor helgene ble oppfunnet.

Fra185 400,-

Les mer

Skandic Sport

Den nye 2023 Ski-Doo Skandic Sport bringer førerfokusert funksjonalitet i en manøvrerbar pakke. Basert på REV Gen4-arkitekturen leverer den suverene egenskaper både i løype og terreng med avanserte Rotax-ytelser

Fra127 400,-

Les mer

Tundra LT

Dyp snø og krevende vinterforhold - det spiller ingen rolle for Tundra LT. På REV Gen4-plattformen kan føreren takle alle utfordringer med responsvillig manøvrering, suveren flyt og allsidige egenskaper, alt drevet av de pålitelige Rotax-motorene.

Fra123 300

Les mer

Youth - MXZ 120

Selv de minste små førerene har muligheten til å oppdage hva That Ski-Doo Feeling handler om. MXZ 120 er den perfekte måten å få dem i gang med å lære det grunnleggende om kjøreteknikk, kontroll og trygghet for å kunne ha massevis av vintermoro.

Fra43 400,-

Les mer

Youth - MXZ 200

MXZ 200 er en fullt utstyrt snøscooter i en halv størrelse som både ser ut og kjører akkurat som mamma og pappa-snøscootere, men med kraft og egenskaper i passende doser for unge kjørere til å utforske rundt hytta eller i hagen.

Fra61 400,-

Les mer

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern